Geschiedenis

Het was in 1946 dat de heer René Alfred Aldenhoff het idee heeft de productie van de vader’s boerderij te verkopen. Een paar jaar later, in 1956, zullen de eerste invoeren beginnen en dan zal hij zijn eerste verkoper in dienst nemen.Het grote familiehuis en haar bijlagen zullen snel te klein worden en in 1967 is het de grote sprong voorwaarts: de bouw van een functioneel gebouw voor een optimale dienst. 

In 1973 stapt René Victor in het bedrijf om zijn vader te helpen. Zijn komst zal het begin van het computertijdperk markeren. Dankzij deze dynamische management verhogen de verkopen aan het punt dat nieuwe uitbreidingen zullen worden uitgevoerd.

Met een dynamische Team, in een familiecontext, is de firma REAL zeer ervaren en betrouwbaar geworden.

De technologie volgt haar loop. Na de oprichting, in 1991, van een eerste programma van geautomatiseerd beheer van de bestellingen (AGIC) start REAL, in juli 2011, haar nieuw “ERP”: "Enterprise Resource Planning " of "Planning van bedrijfsresources.”

De informatie is in real-time met alle bijbehorende modules geactualiseerd en bestrijkt het hele informatiesysteem van de onderneming.  Zij verzekert de uniekheid van het systeem.

Het is in 1990 dat de onderneming UNIFOOD SA opgericht is om de levering te optimaliseren en de kwaliteit van de dienst te verzekeren.

UNIFOOD legt de link tussen het bedrijf REAL en haar klanten met een twintigtal vrachtwagens die dagelijks leveringen overal in België en in de Euregio verzekeren.

Bovendien, elke week gaat een koelvrachtwagen op de Rungis Markt (in Parijs) om kaasspecialiteiten te kopen en te leveren.

Sinds zijn oprichting heeft het familiebedrijf REAL inwijdingengeorganiseerd evenals open deuren dagen; en altijd op dit moment zijn "Kaasdagen."

Een enig doel: zorgen dat onze klanten de zekerheid van een “know-how” vinden en de ontdekking van de volledige kaasassortiment.

Het is meer dan een beroep, het is een passie.  Het familiebedrijf REAL deelt deze passie sinds meer dan 60 jaren met zijn klanten.